Säg upp ert medlemskap hos Suntana/Brunos och få 500:- att sola för hos TanExpress!

TanExpress är just nu utsatta för ett VARUMÄRKESINTRÅNG av aktören SUNTANA/BRUNOS solarium, denna mindre aktör har helt enkelt stulit vårt registrerade varumärke "Triple Beauty" och gjort en billigare kopia av det. Klicka på länken nedan som heter "PRV" där det framgår att TanExpress har ett varumärkesskydd på konceptet "Triple Beauty"

På grund av detta varumärkesintrång ger vi nu chansen till alla som är medlemmar i Suntana,s betalapp att via detta formulär säga upp sitt medlemskap hos dom och enbart sola hos TanExpress för att slippa bli lurade till "fejk" koncept. Som tack för att ni stöttar oss i vår rättsliga tvist så kommer vi ladda på ert solsaldo i TanExpress Appen med 500:-, Har ni ett innestående saldo i deras app kommer även detta självklart förflyttas till TanExpress Appen så inget går förlorat.

1Fyll i era kontaktuppgifter i formuläret samt det telefonnummer ni använder vid inloggning.
2Kryssa i under vilken av våra anläggningar ni vill ha era 500:- ni får byta enligt följande.
Medlem hos Suntana/Brunos i,
Märsta bytes mot 500:- + eventuellt saldo till TanExpress i Märsta eller Sigtuna.
ST:Eriksplan bytes mot 500:- + eventuellt saldo till TanExpress i City (välj mellan Vasastan, Kungsholmen eller norrtull)

OBS detta erbjudande gäller endast medlemskap hos Suntana/Brunos som skapats före 1 Dec-19

3Kryssa i den anläggning som ni väljer att flytta ert Saldo + 500:- till, OBS ni måste även bli medlem i denna anläggning i TanExpress Appen.
4Godkänn villkoren där ni säger upp ert medlemskap hos Suntana/Brunos
5Fyll i det belopp ni har idag i Suntana appen
6Tryck på skicka och invänta ett email från oss.

PRV